Roga: «Ar «Vētru» esam tikai profesionāli draugi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Viena no populārākajām latviešu grupām «Prāta vētra» darbojas teju 30 gadus. Šķiet, ka pēc tik daudziem gadiem, kas pavadīti kopā, «prātnieki» ir gluži kā ģimene, tomēr intervijā izdevumam «Una» grupas bundzinieks Kaspars Roga atklāj ko citu.

Kaspars Roga stāsta, ka pret pārējiem grupas dalībniekiem - Renāru Kauperu, Māri Mihelsonu un Jāni Jubaltu - izjūt vien profesionālu draudzību: «Šobrīd «Vētra» ir fāzē, kad esam profesionāli draugi. Mums ir kopīga lieta, ko darām, uz ko sanākam un par ko pagaidām varam vienoties muzikālā un visādā citādā ziņā. Nav tā, ka mēs ikdienā sazvanītos un cits citu lieki traucētu. (..) Kad esmu ar ģimeni, man nav sajūtas, ka puišiem vajadzētu piezvanīt, lūgt satikties vai aiziet kopā pusdienās. Tās ir lielākās izmaiņas, kas gadu gaitā ir notikušas mūsu grupā.»

Tāpat Roga intervijā atklāj, ka viņam ir vien daži tuvi draugi, ar kuriem «var ļoti labi restartēties - ar citu var parunāties, ar citu — kārtīgi iedzert». Tiesa gan - «prātnieku» to vidū nav.

Kā zināms, 25. aprīlī dienas gaismu ieraudzīja «Prāta vētras» jaunākais studijas albums «Par to zēnu, kas sit skārda bungas».

Grupa šovasar dosies Latvijas turnejā, atklājot to ar uzstāšanos 21. jūlijā Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij. 28. jūlijā Valmierā koncerts notiks pilsētas centra Dīvaliņa pļavās, bet 3. augustā «Prāta vētra» uzstāsies Ventspils Reņķa dārzā. 11. augustā grupa sniegs koncertu Daugavpilī, bet turnejas noslēgums notiks 17. augustā Mežaparka Lielajā estrādē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu