Izlases kapteinis Roberts Bukarts karjeru turpinās Čehijas vicečempionu sastāvā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas izlases kapteinis Roberts Bukarts karjeru turpinās Čehijas augstākās hokeja līgas komandā Tršinecas «Ocelārži», vēsta klubs.

Par Bukarta pievienošanos komandai tiek vēstīts kluba «Twitter» kontā, taču sīkāka informācija par līgumu un citām detaļām pagaidām nav izpausta.

Jau martā Čehijas medijos izskanēja informācija, ka Bukarts pievienosies «Ocelārži» komandai. Pats spēlētājs pēc sezonas izteicās, ka viņam bijuši vairāki piedāvājumi, tostarp arī no Kontinentālās hokeja līgas klubiem.

Pašlaik 27 gadus vecais Bukarts nepilnas trīs sezonas pārstāvēja citu Čehijas klubu Zlīnas «Aukro Berani». Šajā sezonā uzbrucējs regulārajā turnīrā 50 mačos guva 21 vārtus un veica 28 rezultatīvas piespēles. Ar 49 punktiem viņš bija līgas 4. rezultatīvākais spēlētājs.

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā jeb «play-off» četros mačos viņam viena rezultatīva piespēle. «Aukro Berani» komandā šosezon spēlēja arī Latvijas izlases aizsargs Ralfs Freibergs, kurš janvārī pagarināja līgumu vēl uz divām sezonām.

«Ocelārži» komanda šajā sezonā regulārajā turnīrā ierindojās 3. vietā, bet «play-off» mačos sasniedza Čehijas čempionāta finālu, kurā tika atzīts Brno «Kometa» vienības pārākums.

Bukarts bija Latvijas izlases kapteinis maijā Dānijā aizvadītajā pasaules čempionātā, kur valstsvienība izcīnīja 8. vietu. Uzbrucējs 8 mačos izcēlās ar 2 gūtiem vārtiem un 2 rezultatīvām piespēlēm.

Laika posmā no 2009. līdz 2015. gadam Bukarts pārstāvēja KHL klubu Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu