Noskaties jaunās režisora Ēķa komēdijas «Blēži» kacekli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Svētdien, 1. aprīlī, publicēts topošās jaunās režisora Andreja Ēķa komēdijas «Blēži» pirmais kaceklis jeb tīzeris. «Blēži» ir stāsts par negodīga ierēdņa, ārštata aktrises, dedzīga alūksnieša un ietekmīgas biznesa sievietes mīlas četrstūri, kurā diagonāles velk greizsirdīga bijusī sieva, pārcentīgs miesassargs, izveicīgs advokāts un perspektīvs apsargs.

Galveno blēžu lomās būs iespēja redzēt Intaru Rešetinu, Rēziju Kalniņu, Ievu Florenci, kino debitantu Ralfu Eilandu, Leonardu Ķesteri, Ivo Martinsonu, Sandi Pēci, Cepumiņu un citus.

Filmas radošā komanda ir režisors Andrejs Ēķis («Svingeri»), scenārija autori Rasa Bugavičute-Pēce un Andrejs Ēķis, operators Imants Zaķītis un māksliniece Maija Jansone. «Blēžu» tērpu autors ir modes mākslinieks Dāvids, komponists – Aigars Grāvers, filmu producē Andrejs Ēķis un Kristians Alhimionoks.

«Blēžus» uzņem «Platforma Filma» sadarbībā ar «Forum Cinemas», filmu atbalsta Nacionālais Kino centrs. Filmas izplatītājs ir «Uz Kino», un tās pirmizrāde kinoteātros visā Latvijā notiks 2018. gada 1. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu