Tiešraide: pirmais pilsētplānošanas hakatons Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā šodien, 1. jūnijā, no plkst. 13.30 tiešraidē no VEF Kultūras pils sekot pirmajam pilsētplānošanas hakatonam Latvijā. Tajā pasaules ievērojamākie pilsētplānotāji, nozaru eksperti un apkaimes iedzīvotāji veidos un prezentēs savas radošās vīzijas par VEF apkārtnes teritorijas uzlabošanu. Uzvarētāju komandas balvās saņems 10 000 eiro!

Hakatona tiešraides iesildīšana «Warm-up for Hackathon» sāksies ar sociālantropologa Viestura Celmiņa, TV personības Paula Timrota un septiņu izcilu pilsētplānotāju stāstiem par viņu nākotnes pilsētas vīzijām.

«Mad City Happening 2018» atbalsta LMT, EK pārstāvniecība Latvijā, Dānijas Kultūras institūts, «New Hanza Capital», VEF Kultūras pils, «Microsoft», Ziemeļvalstu Ministru padome.

Tiešraide «Mad City Happening 2018» un tā video ierakstu arhīvs skatāms arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji ir aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #MadCity2018.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu