Video: cik laika nepieciešams, lai sasniegtu 200 km/h?

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Automašīnas dinamiku ierasts vērtēt pēc tā, cik ātri tā spēj sasniegt 100 kilometrus stundā. Supermašīnas Ferrari 488 Pista gadījumā tās ir nieka 2,26 sekundes - pat mazāk nekā 1500 zirgspēku Bugatti Chiron, kam piedevām ir pilnpiedziņas sistēma un sprints ilgst 2,4 sekundes.

YouTube kanālā ArabGT ievietots video liek domāt, ka

Ferrari savu auto nav pietiekami novērtējuši, jo kanāla uzturētāju rīcībā nonākusī 488 Pista ir ātrāka nekā rūpnīcas braucēju testēts auto.

Proti, ja Ferrari oficiālajos datos minēts, ka 488 Pista 100 un 200 km/h sasniedz attiecīgi 2,85 un 7,6 sekundēs, tad ArabGT censoņiem abus rādītājus izdevies pārspēt un tie ir 2,26 un 6,94 sekundes. Cik ilgi turpinājās paātrināšanās, video gan nav redzams, taču oficiāli supermašīnas maksimālais ātrums ir 340 km/h.

Pista (no itāļu valodas - trase) ir modeļa 488 GTB «karstā» versija. Automobilim uzstādīts 3,9 litru V8 twin-turbo motors ar 720 zirgspēkiem.

Tādējādi tas ir visjaudīgākais V8 Ferrari, kādu iespējams iegādāties.

Lai jaudu maksimāli efektīvi varētu likt lietā, 488 Pista ir aktīvās aerodinamikas elementi, pazemināts svars un daudz jo daudz detaļu no oglekļa šķiedras.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu