Rahīms Stērlings pēc šaujamieroča uztetovēšanas izpelnījies pamatīgu kritiku

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases zvaigzne Rahīms Stērlings pēc šaujamieroča uztetovēšanas uz kājas izpelnījies pamatīgu kritiku.

Pašlaik 23 gadus vecais Stērlings uz savas labās kājas uztetovējis automātisko šaujamieroci M16, kas Anglijā radījis pamatīgu kritikas vilni.

Lūsija Koupa, kura savulaik pēc dēla traģiskas bojāejas radīja biedrību «Mātes pret šaujamieročiem», Stērlinga tetovējumu nodēvējusi par nepieņemamu.

«Mēs pieprasām, lai Stērlinga tetovējums tiktu noņemts ar lāzera palīdzību vai arī noklāts ar citu tetovējumu,» laikrakstam «The Sun» sacīja Koupa. «Ja viņš to atsakās darīt, viņam ir jāpamet izlase.»

«Stērlingam vajadzētu būt par piemēru jauniešiem, bet tā vietā viņš slavina šaujamieročus,» sašutusi bija Koupa.

Pats Stērlings gan taisnojas, ka viņa tetovējumam ir dziļāka nozīme.

«Kad man bija divi gadi, mans tēvs tika nāvējoši sašauts. Es sev apsolīju, ka nekad nepieskaršos šaujamierocim. Pa vārtiem situ tieši ar labo kāju, līdz ar to tetovējumam ir dziļāka nozīme, turklāt tas vēl nav pabeigts,» savā «Instagram» kontā ierakstīja Stērlings.

Stērlings šajā pavasarī palīdzēja Mančestras «City» komandai kļūt par Anglijas čempioni, bet valsts izlasē viņš 37 spēlēs iesitis divus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu