Mūrniece: «Esmu aizņemta sieviete!»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Ivuškāns

Otrdien, 22. maijā, viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Mūrniece atklāja restorāna «Mazais Otto» vasaras terasi. Šajā dienā pirms sešiem gadiem viņa mija gredzenus ar nu jau bijušo vīru, Saeimas deputātu un ārstu Hosamu Abu Meri, tāpēc uzņēmēja nolēmusi šai dienai piešķirt jaunu nozīmi.

Izdevums «Privātā Dzīve», viesojoties restorāna terases atklāšanas svētkos, uzrunāja Mūrnieci un vaicāja, vai 22. maijs izvēlēts apzināti. «Negribu atcerēties 22. maiju saistībā ar tiem pagātnes notikumiem, kas šajā datumā reiz ir risinājušies, tādēļ šo dienu esmu izvēlējusies pavadīt priecīgās noskaņās kopā ar labiem draugiem. Jūtos brīnišķīgi! Pilnīgi noteikti daudz labāk nekā iepriekšējos gados šajā datumā,» izdevumam atklāj Linda.

Jūnijā apritēs gads, kopš Linda un Hosams nolēma iet katrs savu ceļu. Šā gada laikā deputāts atradis mīlestību LTV raidījuma «Rīta panorāma» vadītājas Lindas Krūmiņas skavās, un, kā atklāj Linda Mūrniece, arī viņai uzradies kavalieris: «Esmu aizņemta sieviete, bet neko vairāk par to stāstīt šobrīd nevēlos,» noslēpumaina ir Linda.

Jau vēstīts, ka Linda un Hosams par savu šķiršanos paziņoja sociālajā vietnē «Facebook». «Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu. Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» tā pirms gada paziņoja Linda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu