Samsung izlaiž Galaxy J6

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Samsung izziņojuši Galaxy ģimenes jaunpienācēju - Samsung Galaxy J6, kurā integrētas populārākās telefonu funkcijas, tostarp pirksta nospieduma sensoru uz telefona aizmugurējā vāciņa, informēja Samsung Electronics Baltics.

Galaxy J6 veiktspēju nodrošina 1.6GHz Octa-Core procesors, bet pietiekamu darbības ilgumu - 3000 mAh akumulators. Telefonam ir 3GB operatīvā atmiņa, kā arī 32GB iekšējo atmiņu. Datu glabāšanas iespējas var paplašināt, izmantojot microSD kartes vietu otrai SIM kartei paredzētajā ligzdā.

Ar 5.6 collu Super AMOLED Infinity displeju apgādātajam Galaxy J6 ir 13MP un 8MP aizmugurējā kamera (abas F1.9), priekšēja kamera ar laika fokusu un LED zibspuldzi, kas dod iespēju uzņemt pašbildes jebkurā diennakts stundā. Lai personalizētu fotogrāfijas, var pievienot dažādas paplašinātās realitātes AR emocijzīmes un ar tām tiešā veidā daloties sociālajos tīklos.

Jaunie Galaxy J6 sērijas viedtālruņi ir pieejami trīs krāsās: melnā, lavandas un zelta. Veikalos Latvijā Samsung Galaxy J6 būs nonāks jūnija sākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu