Ieteikumi veiksmīgai industriālā dizaina elementu ieviešanai mājvietā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Homer.lv

Industriālā jeb rūpnieciskā dizaina tendences novērojamas dažādos izstrādājumos, sākot ar iepakojumiem, beidzot ar mēbelēm un pat rotaslietām. Arī Latvijas industriālā dizaina vēsture var lepoties ar pamatīgu «bagāžu». Interjera un dizaina ideju portāls Homer.lv aicina smelties iedvesmu dažādu interjera priekšmetu izvēlei savam mājoklim.

Industriālais dizains izceļ mūsdienīgumu, nestandarta risinājumus un dabīgo materiālu raupjo faktūru ar rūpnieciskās apstrādes elementiem.

Foto: Homer.lv

Kā mājās, tā arī ofisā iegādājies rūpnieciskā dizaina galdu un krēslus. Pat ja pārējā telpa nav iekārtota šādā stilā, tas būs lielisks akcents un pievērsīs uzmanību.

Foto: Homer.lv

Industriālais akcents vērojams arī gaismas elementu vidū. Šāda stila gaismekļu iegāde mājoklī radīs utopisku utilitārismu.

Foto: Homer.lv

Pēdējā laikā lielu popularitāti guvuši industriālie motīvi vannas istabās. Ja esi atvērts jaunām idejām un tev patīk eksperimentēt, iesakām šādā stilā iekārtot visu telpu.

Foto: Homer.lv

Iedvesmojošas idejas mājokļa iekārtošanai ikdienai un svētkiem smelies interjera un dizaina portālā Homer.lv!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu