Tambijevs atzīts par VHL sezonas labāko treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.hc-saryarka.com

Latvijas hokeja speciālists Leonīds Tambijevs atzīts par Krievijas Augstākās līgas (VHL) aizvadītās sezonas labāko treneri.

Tambijevs šajā pavasarī aizveda Sanktpēterburgas «Dinamo» komandu līdz VHL čempiontitulam, viņa vadītajai vienībai sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspējot citu šīs pilsētas klubu «SKA-Ņeva».

Šonedēļ «Dinamo» ar 47 gadus veco speciālistu pagarināja līgumu uz vēl vienu gadu, tādējādi Tambijevs Sanktpēterburgas komandu vadīs trešo sezonu pēc kārtas.

Iepriekš Latvijas speciālists VHL čempionātā trenēja arī Karagandas «Sarjarka», bet 2015./16.gada sezonā stūrēja Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) vienību Sanktpēterburgas «Dinamo».

Pirms došanās trenera maizē uz ārvalstīm Tambijevs vairākus gadus vadīja MHL spēlējošo Latvijas komandu «Rīga».

Tambijevs joprojām ir visu laiku rezultatīvākais Latvijas izlases spēlētājs, savulaik 208 spēlēs gūstot 66 vārtus un 84 reizes asistējot partneriem, tiekot pie 150 punktiem.

VHL ir pēc spēka otrā hokeja līga Krievijā aiz Kontinentālās hokeja līgas (KHL).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu