Saldū novada svētki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

No 25. līdz 26. maijam visi interesenti aicināti kopā svinēt Saldus novada svētkus, kuru devīze šogad ir «Ar savu krāsu Latvijas rakstā».

Šogad svētku programmā organizatori rādīs un veidos novada īpašo rakstu un krāsu visdažādākajos žanros. Sākot no kopā būšanas un prieka svētku gājienā, labākajiem amatiermākslas kolektīvu priekšnesumiem, sporta, mākslas, kultūras aktivitātēm visdažādākajām paaudzēm, līdz rūpīgi pārdomātiem viesu priekšnesumiem un performancēm vairāku dienu garumā.

Piektdien, 25. maijā, novadniekus un viesus aicina apmeklēt:

* 18.00 koru koncertu Saldus Mūzikas un Mākslas skolu ēkā;

* 20.00 grupas «Dagamba» koncertu O. Kalpaka laukumā;

* 21.30 Brīvdabas kino O. Kalpaka laukumā;

* 24.00 Nakts dievkalpojumu Sv. Jāņa Evaņģēliski luteriskajā baznīcā.

Sestdien, 26. maijā – svētku tirgus, bērnu pilsētiņa, Latvijas spēkavīru čempionāts, sporta aktivitātes, dienas skatuve, svētku gājiens, kūku degustācija, motoparāde u.c. aktivitātes.

Viss noslēgsies ar grandiozu kulmināciju Kalnsētas parka estrādē 26. maija vakarā.

Koncerta noslēgumā uz skatuves ar īpašu sveicienu visus priecēs lietuviešu populārās mūzikas grupa «Daddy Was A Milkman», bet svētku izskaņā balle ar grupu «Cits kvartāls» un DJ Ziggy.

Visi pasākumi ir bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu