«Latvijas pasts» izsolēs jūnijā piedāvās iegādāties 33 nekustamos īpašumus Latvijā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Google Maps

VAS «Latvijas pasts» trīs publiskās izsolēs jūnijā ar augšupejošu soli piedāvās iegādāties 33 savā saimnieciskajā darbībā neizmantotus vai biznesa mērķiem nevajadzīgus nekustamos īpašumus, aģentūru LETA informēja kompānijā.

Saskaņā ar uzņēmuma pārstāvju vēstīto, visvairāk īpašumu izsolīs Latgalē - kopumā 10, savukārt īpašumus ar augstāko sākumcenu tiek piedāvāti Rīgā un Krāslavā.

«Latvijas pasts» pārstāvji informēja, ka, piedaloties izsolēs, iespējams iegādāties zemi, ēkas vai to daļas. Zemākā sākuma cena ir zemei un ēkas domājamām daļām Riebiņu novadā - 250 eiro, bet augstākā - 143 000 eiro - zemei un ēkai Rīgā, Lubānas ielā. Otra augstākā izsoles sākumcena ir īpašumam Krāslavā, Sv.Ludvika laukumā 1 un 3, ko veido zeme, ēka un palīgēka - to cena ir 94 800 eiro.

Līdz šā gada 1.jūnijam, piesakoties «Latvijas pasta» rīkotajās publiskajās izsolēs, kas notiks 12., 13. un 14.jūnijā, iespējams iegādāties kādu no desmit piedāvātajiem objektiem Latgalē, pa septiņiem objektiem - Kurzemē un Vidzemē, sešus - Zemgalē, bet trīs - Rīgā un tās apkaimē.

Vairuma jeb 23 no «Latvijas pasts» iegādei izsolēs piedāvātajiem īpašumiem ir kopā ar zemi, bet desmit ir īpašumi bez zemes. Kopējā visu 33 atsavināšanai nodoto īpašumu izsoles sākumcena veido nepilnus 458 000 eiro.

«Latvijas pasts» atsavināšanai publiskās izsolēs nodod nekustamos īpašumus, kas netiek izmantoti uzņēmuma saimnieciskajā darbībā, netiek pietiekamā apmērā lietoti un neatbilst Latvijas Pasta biznesa mērķiem. Pēdējos piecos gados izsolēs pārdoti vairāk nekā 60 «Latvijas pastam» piederējušu nekustamo īpašumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu