Baltais pop-up pikniks šovasar paplašinās – notiks arī ārpus Rīgas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iedvesmojošās baltās pop-up piknika vakariņas «L’elegante Pop-Up Picnic», kuras Rīgā kļuvušas par vienu no gaidītākajiem vasaras notikumiem, šovasar notiks arī ārpus galvaspilsētas. 11. augustā - sestdienā - šo piedzīvojumu būs iespēja izbaudīt Pils parkā. Vietu rezervācijas jau ir sākušās. Norises vieta tradicionāli līdz pēdējam brīdim tiek paturēta noslēpumā, organizatori pašreiz vien atklāj, ka tā būs kāda no Zemgales aristokrātiskajām pērlēm.

«Šie būs eleganti dārza svētki – pikniks gleznainā vietā ar patiesi aristokrātisku auru. Lieliska motivācija nedēļas nogalē kopā ar ģimeni un draugiem doties jaunatklāt Latvijas vēsturiskās pērles un piedzīvot tur vēl nebijušu notikumu. Baltās piknika vakariņas ir kļuvušas par brīnišķīgu tradīciju, kas ik gadu pulcē aizvien lielāku interesentu skaitu. Vēlamies pasākuma regulārajiem apmeklētājiem piedāvāt jaunu pieredzi, kā arī pavērt iespējas šīs vakariņas izbaudīt plašākam interesentu lokam, jo vietas uz Rīgas pikniku ik gadu tiek rezervētas rekordīsā laikā un daudzi tā arī nepaspēj tām pieteikt savu dalību,» skaidro šā pasākuma producente Gunta Skalberga.

Pasākuma koncepts saglabājas nemainīgs. «L’elegante Pop-Up Picnic» ir elegantas piknika vakariņas, kuru norises vieta līdz pēdējam brīdim tiek paturēta noslēpumā. Dalībnieki uz vakariņām ierodas tērpušies eleganti un baltā, līdzi ņemot uzkodas, vīnu un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem.

Pasākuma viesu ērtībai tiks organizēti transfēra autobusi no Rīgas, kas dalībniekus nogādās pasākuma vietā un pēc pasākuma atpakaļ Rīgā. Tas, protams, neliedz iespēju uz pasākumu doties ar personisko transportu. Atšķirībā no Rīgas pasākuma šoreiz slepenā piknika vieta tiks atklāta ātrāk - nedēļu pirms pasākuma.

«L’elegante Pop–Up Picnic» var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem - detalizētāka informācija atrodama www.popuppicnic.lv. Taču jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ tiem, kuri vēlas piedalīties, nevajadzētu vilcināties ar pieteikšanos.

«L’elegante Pop-Up Picnic» Rīgā šovasar notiks 12. jūlijā, taču visas vietas uz šo pikniku jau ir rezervētas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu