«Billboard» balvu ceremonijā uz skatuves apvienojas «Salt-N-Pepa» un «En Vogue»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Svētdien Lasvegasā norisinājās ikgadējā «Billboard» mūzikas balvu pasniegšanas ceremonija, kurā vairākas balvas saņēma gan Eds Šīrans, gan Bruno Marss, gan Teilore Svifta. Ceremonijā uzstājās arī vairāki mākslinieki, un viens no zīmīgākajiem bija divu 80. gadu beigu, 90. gadu urbānās mūzikas apvienību «Salt-N-Pepa» un «En Vogue» kopīgais šovs.

Abi dāmu kolektīvi izpildīja savu zināmāko dziesmu popūriju, sajūsminot ne vienu vien klātesošo.

Priekšnesumu atklāja «Salt-N-Pepa» ar dziesmām «Shoop», «Let's Talk About Sex» un «Push It».

Tad abām mūziķēm - Šerilai Džeimsai (Cheryl James) jeb Sālim un Sandrai Dentonai (Sandra Denton) jeb Piparam - pievienojās R&B grupas «En Vogue» dalībnieces, lai kopīgi izpildītu hitu «Whatta Man».

Atgādinām, ka Blakus Run DMC un Beastie Boys, «Salt-N-Pepa» 80. gados bija viens no spilgtākajiem hiphopa vārdiem. «Salt-N-Pepa» kļuva par pirmo sieviešu hiphopa kolektīvu, kas saņēma «Grammy» balvu 1994. gadā par dziesmu «None of Your Business». Grupas lielākie hiti ir «Push It», «Let's Talk About Sex», «Shoop» un «Whatta Man». Dāmas pārdevušas vairāk nekā 12 miljonus ierakstu kopiju visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu