«Lightning» turpina uzvaru sēriju un pietuvojas Stenlija kausa finālam

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Tampabejas «Lightning» vienība sestdien nonāca vairs tikai vienas uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa fināla.

«Lightning» hokejisti sestdien izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas NHL izslēgšanas turnīra Austrumu konferences finālsērijā, savā laukumā ar rezultātu 3:2 (2:0, 1:1, 0:1) pārspējot Vašingtonas «Capitals».

Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām «Lightning» hokejisti atspēlējušies no 0-2 un panākuši 3-2 vadību, nokļūstot tikai viena panākuma attālumā no Stenlija kausa fināla.

Sestdienas spēles laikā Tampabejas vienība izvirzījās vadībā ar 3:0, turklāt jau 19. sekundē rezultātu atklāja Sedriks Pakets. Pirmā perioda vidū pārsvaru dubultoja Ondržejs Palāts, bet otrās trešdaļas 33. sekundē trešos vārtus guva Raiens Kalahans.

Pateicoties krievu Jevgeņija Kuzņecova un Aleksandra Ovečkina pūliņiem, «Capitals» samazināja rezultāta starpību līdz minimumam, tomēr panākt sāncenšus viesiem neizdevās.

«Lightning» vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 28 pretinieku metienus.

Vašingtonas komanda trīs zaudējumus pēc kārtas nebija piedzīvojusi kopš janvāra.

Šīs sērijas nākamā spēle, kas var būt arī noslēdzošā, notiks trešdien.

Tikmēr Rietumu konferencē līgas debitante Vegasas «Golden Knights» ar 3-1 ir vadībā pret Vinipegas «Jets».

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsbrugas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu