Krogs Lielbritānijā soda apmeklētājus par karalisko kāzu pieminēšanu

TVNET/SKY
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tie briti, kam apnicis jampadracis ap prinča Harija un Meganas Mārklas sestdien gaidāmajām kāzām, var doties uz krodziņu Dārbi, kur par jauno pāri nebūs jādzird ne vārda. Alus krogs «Alexandra Hotel» ieviesis kastīti, kur apmeklētājiem jāiemet nauda katru reizi, kad tie piemin gaidāmo laulību ceremoniju, ziņo raidorganizācija SKY.

Kroga īpašniece Anna Daisone-Edža bija ieviesusi līdzīgus «naudassodus» arī pirms prinča Viljama un Keitas kāzām 2011.gadā. Toreiz kastītē tika iemestas 400 sterliņu mārciņas (457 eiro), kas tika ziedotas labdarībai.

Tagad krodziņā pie sienām redzami plakāti, kas apmeklētājus brīdina nepieminēt lielo notikumu. «Zona, kas brīva no karaliskajām kāzām! Lūdzu, atturieties no karalisko kāzu apspriešanas. Mums vienalga, labāk parunāsim par alu vai laika apstākļiem - vai kaut ko interesantāku,» vēsta plakāti.

Viesiem, kas tomēr vēlēsies papļāpāt par Harija un Meganas laulībām, nāksies iemest naudu ziedojumu kastītē. Savāktie līdzekļi tiks ziedoti Dārbi Karaliskās slimnīcas onkoloģijas nodaļai.

«Pirms Viljama un Keitas kāzām regulārie apmeklētāji pasvieda šo ideju,» stāsta Daisone-Edža. «Viņiem bija apnicis par to vien klausīties. Tāpēc mēs aizliedzām par to runāt, un tas ir labs veids, kā vākt naudu labdarībai.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu