Latvijas hokeja izlase atceļ vakara treniņu Kopenhāgenā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlase atcēlusi trešdienas vakarā Kopenhāgenā paredzēto treniņu, noskaidroja aģentūra LETA. Treniņš bija iecerēts plkst.20.30 pēc Latvijas laika.

Vēl otrdien Latvijas hokeja izlase aizvadīja maču Herningā, bet trešdien ar autobusu devās uz 230 kilometru attālumā esošo Kopenhāgenu.

Latvijas hokeja izlase trešdien Kopenhāgenā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā tiksies ar spēcīgo Zviedrijas valstsvienību, kura šajās meistarsacīkstēs aizstāv pērn izcīnīto titulu.

Mačs sāksies plkst.21.15 pēc Latvijas laika, un tiešraidē to translēs Latvijas Televīzijas 7.kanāls.

Iepriekšējo reizi pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā Latvijas izlase piedalījās 2009.gadā, kad Šveicē atkārtoja savu visu laiku labāko rezultātu un ierindojās septītajā vietā. Šāds sasniegums Latvijas izlasei padevies arī 1997. un 2004.gadā.

Pērn tika gūta desmitā vieta, bet vēl pirms tam, kad Latviju attiecīgi 2015.gadā vadīja Aleksandrs Beļavskis, bet 2016.gadā Leonīds Beresņevs, tā ieņēma 13.vietu, savukārt vēl pirms tam trīs čempionātos Teda Nolana vadībā Latvija 2012.gadā bija desmitā, bet nākamajos divos gados ieņēma 11.pozīciju.

Latvieši šo turnīra fāzi sasniedza, B apakšgrupas izšķirošajā cīņā ar 1:0 pārspējot Dāniju.

Čempionāta pirmajā spēlē Latvija ar 3:2 pagarinājumā pieveica Norvēģiju, pēc tam ar 1:8 kapitulēja Somijai, otrdien droši ar 5:0 pārspēja Dienvidkoreju, bet ceturtdien līdzīgā cīņā pagarinājumā ar 2:3 piekāpās ASV valstsvienībai. Savukārt sestdien ar 3:1 tika pieveikta olimpiskā vicečempione Vācija, kamēr pirmdien tā varonīgā cīņā ar 1:2 tikai pagarinājumā piekāpās Kanādai. Izšķirošajā duelī par ceturto vietu apakšgrupā un ceļazīmi uz ceturtdaļfinālu pašaizliedzīgā mačā ar 1:0 tika uzvarēta turnīra rīkotāja Dānija.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu