Izjukušas Ineses Galantes 16 gadus ilgās attiecības

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Slavenā pašmāju operdziedātāja Inese Galante (64) un vācu mūzikas kritiķis Franks Manholds ir nolēmuši iet katrs savu dzīves ceļu pēc 16 kopā pavadītiem gadiem, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

«Attiecības ar Franku man vienmēr bijušas ļoti svarīgas. Pavadot daudz laika atsevišķi, mums nesanāca saglabāt to liesmu un tuvību, kāda mums bija. [..] Esmu pateicīga Frankam par mīlestību, kuru viņš man ir sniedzis, un par kopā pavadītajiem gadiem. Esam saglabājuši tuvas un draudzīgas attiecības arī pēc šķiršanās,» izdevumam atklāja Galante.

Kā jau ziņots, 9. augustā Dzintaru koncertzālē notiks četrpadsmitā starptautiskā mūzikas festivāla «Summertime 2018 - aicina Inese Galante» svinīgā atklāšana.

Festivāla atklāšanas koncertā izcilais dziedātājs un komponists no Vācijas Toms Gēbels (Tom Gaebel) izpildīs dziesmas no leģendārā amerikāņu dziedātāja Frenka Sinatras repertuāra, dažas no tām duetā ar festivāla patronesi Inesi Galanti. Koncertā izskanēs tādi pasaules hiti kā «New York, New York», «Fly Me to the Moon», «My Way» u.c.

Pasaulslaveno melodiju izpildījumā Tomam Gēbelam akompanēs slavenā latviešu džeza grupa «Jelgavas Big Band» diriģenta Raita Ašmaņa vadībā. Ar savu vairāk nekā 25 gadu lielo pieredzi «Jelgavas Big Band» savaldzinājis džeza mūzikas cienītājus ne tikai Eiropā, bet arī Amerikā. Latvijas mākslinieku vidū kolektīvam ir lieliska sadarbība ar maestro Raimondu Paulu, Intaru Busuli, Mariju Naumovu, Ievu Kerēvicu un citiem pazīstamiem mūziķiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu