Karaliene piešķir Meganai un Harijam savu pavāru. Ko viņš liks kāzu galdā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šonedēļ, 19. maijā notiks tik ilgi gaidītās britu karaliskās kāzas, kurām sekos līdzi miljoniem skatītāju visā pasaulē. Laulības saitēm tiks savienoti princis Harijs (33) un viņa mīļotā sieviete Megana Mārkla (36).

Kā ziņo express.co.uk, turpmākajās dienās tiks nodarbināti 30 šefpavāri un viņu asistenti, lai sagatavotu visu nepieciešamo karaliskajam kāzu galdam. Pavāru komanda darbosies karalienes šefpavāra Marka Flanagana vadībā. Un jau šobrīd pavāriem ir piegādāti produkti no vietējām grāfistēm.

Viens no kulinārijas ekspertiem, kas gatavos kāzu mielastu, sacīja: «Kāzu diena ir iekritusi mums ļoti pateicīgā laikā. Tieši šobrīd sākas Lielbritānijas dārzeņu sezona, kas arī ir mūsu uzmanības centrā. Zinām, ka pāris vēlējās, lai viscaur ēdienkartē būtu izmantoti vietējie sezonālie produkti. Un labie laikapstākļi, kas ir tagad, mums to palīdzēs īstenot. Mēs izmantojam produkciju arī no Viņas Majestātes īpašumiem.»

«Visus lēmumus par ēdienkarti pieņēma viņi paši, mēs tikai izteicām piedāvājumu. Viņi arī visu nogaršoja, attiecīgi iesaistoties ikvienā ēdiena detaļā,» turpināja pavārs.

Kanapē maizītes tiek gatavotas, lai varētu apēst tikai ar diviem kumosiem. Ēdiens, visticamāk, tiks saskaņots ar dārgu šampanieti un vīnu no plašajiem karaliskajiem vīna pagrabiem.

Galvenais šefpavārs neatklāja ēdienkartes detaļas, bet, visticamāk, tiks izmantoti sparģeļi, zirņi un tomāti, no kuriem sezonas laikā iespējams pagatavot daudz variāciju. Par ēdieniem viņš minēja: «Sestdienas notikumā nebūs nekādas eksperimentēšanas, pārsvarā būs klasiski un pārbaudīti ēdieni.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu