Kas ir «Eirovīzijas» incidenta autors?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Sestdien, 12. maijā, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā notika dziesmu konkursa «Eirovīzija» fināls, kas katru gadu pie TV ekrāniem pulcē teju 200 miljonus skatītāju. Tik nozīmīgam pasākumam, šķiet, jānorit bez incidentiem, tomēr šogad Lielbritānijas pārstāves SuRie uzstāšanās laikā uz skatuves izskrēja vīrietis, kurš atņēma dziedātājai mikrofonu un izkliedza frāzes par «britu medijiem, nacistiem un brīvību».

Kā ziņo «Sky News», incidenta autors ar segvārdu Dr. ACactivism pats sevi dēvē par filozofu, aktīvistu un dīdžeju.

«Viņš uzrāpās uz kameras un, skrienot pāri tiltam, nonāca uz skatuves. Vīrietis uz skatuves atradās 7 sekundes. Šobrīd policija pratina incidenta autoru,» vēstīts oficiālajā paziņojumā.

Tiek ziņots, ka Dr. ACativism jau iepriekš «izcēlies» 2017. gada «The Voice» finālā un «Nacionālās televīzijas balvas» ceremonijā šā gada janvārī.

«The Voice» finālā viņš uz skatuves iznāca ar lapiņu, uz kuras bija rakstīts kāds paziņojums skatītājiem. Tiesa, ļaudis to nepaspēja izlasīt, jo apsardzes darbinieki ātri vien reaģēja uz radušos situāciju. Savukārt «Nacionālās televīzijas balvas» ceremonijā viņš mēģināja nokļūt uz skatuves brīdī, kad tika saukti Brūsa Forsaita (Bruce Forsyth) balvas nominanti, tomēr ceremonijas vadītājam izdevās apturēt viņu pirms parādīšanās televīzijā.

#holidays #europe #la #write #writer #dj #djs #blog #blogger #create #creativity

A post shared by Dr A.C (@dracactivism) on

Kā no Portugāles sestdienas naktī ziņoja TVNET korespondents Jānis Ogle, tiek lēsts, ka aptuvenais sods naudas izteiksmē varētu būt ap 2 miljoniem eiro.

Lielbritānijas pārstāve SuRie finālā ierindojās 24. no 26. vietām. Uzvarētājas titulu ieguva Izraēlas pārstāve Netta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu