Apsaimniekotājs: Iedzīvotājus arvien vairāk interesē izlīdzinātie maksājumi

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Arvien vairāk iedzīvotāju ir ieinteresēti komunālo maksājumu izlīdzinātajos maksājumos, secinājusi starptautiskā uzņēmumu grupa «Civinity», kas sniedz nekustamā īpašuma apsaimniekošanas pakalpojumus Baltijas valstīs.

To rāda arī «Civinity» praktizētie apkures avansa maksājumi, kuru maksātāju skaits iepriekšējā sezonā ir atkal pieaudzis par vairāk nekā 10%, informēja uzņēmums.

«Esam novērojuši pozitīvu tendenci iedzīvotāju maksājumu plānošanā. Cilvēki ir ieinteresēti pārskatāmā un paredzamā finanšu plūsmā un arvien vairāk izvēlas pakalpojumus, kas palīdz sadalīt maksājumus vienmērīgi visa gada garumā. Diemžēl komunālo pakalpojumu sniedzēji, izņemot norēķinus par elektroenerģiju, šādas iespējas iedzīvotājiem vēl nepiedāvā. Mēs aicinām izvērtēt šo iespēju un pakāpeniski nodrošināt izlīdzinātos maksājumus arvien vairāk komunālajiem pakalpojumiem. Tas noteikti palīdzēs samazināt maksājumu parādus un radīs arvien drošākus apstākļus visiem iedzīvotājiem, jo īpaši tiem, kas ir apzinīgi ikmēneša rēķinu maksātāji,» norādīja «Civinity» reģionālais vadītājs Latvijā Remigijs Valentinavičs.

Noslēdzot šā gada apkures sezonu Latvijā, «Civinity» ir apkopojusi rezultātus un secinājusi, ka iedzīvotāju maksājumu disciplīna par ikmēneša apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu rēķiniem arvien uzlabojas un «Civinity» uzņēmumos maksājumu disciplīna ir stabili 95-98% apmērā. Parādi parasti pieaug ziemas sezonā, bet izlīdzinās vasarā, tādā veidā kopumā veidojot stabilu situāciju.

Šobrīd «Civinity» apsaimniekotajās mājās sāksies inženiertehnisko tīklu un siltumtīklu tehniskās apkopes darbi, lai līdz nākamajai apkures sezonai sistēmas būtu darbības kārtībā un apkure var tik pieslēgta pēc pirmajiem iedzīvotāju pieprasījumiem.

«Civinity» grupa ir starptautisks uzņēmums, kas piedāvā dažādus augstas kvalitātes pakalpojumus nekustamo objektu pārvaldības, uzturēšanas un apsaimniekošanas jomā Lietuvā, Latvijā. «Civinity» grupa Latvijā pārvalda namu apsaimniekošanas, administrēšanas un uzturēšanas uzņēmumus Rīgā un Jūrmalā - AS «Hausmaster», SIA «CS Komercserviss», SIA «Jūrmalas namsaimnieks», SIA «Labo namu aģentūra», SIA «Homemaster» un uzkopšanas servisa uzņēmumu SIA «ALG Cleaning».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu