«Capitals» arī otrajā Austrumu konferences finālsērijas spēlē uzveic «Lightning»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) otro uzvaru Austrumu konferences fināla sērijā izcīnījusi Vašingtonas «Capitals» vienība, kas svētdien ar rezultātu 6:2 (1:2, 3:0, 2:0) pretinieku laukumā pārspēja Tampabejas «Lightning».

Tādējādi rezultāts sērijā līdz četrām uzvarām kļuvis 2-0 ASV galvaspilsētas komandas labā.

Uzvarētāju komandas sastāvā vārtus guva seši dažādi spēlētāji, taču rezultatīvākie ar trīs rezultativitātes punktiem bija Larss Ēlers un Jevgeņijs Kuzņecovs. Savukārt Aleksandra Ovečkina kontā vārti un rezultatīva piespēle.

Tikmēr «Lightning» komandai nepietika ar Stīvena Stemkosa un Breidena Pointa vārtu guvumiem, lai pacīnītos ar Vašingtonas vienību, kaut arī spēles laikā Tampas vienība bija izvirzījusies vadībā ar 2:1.

«Spēlējām gudri un smagi cīnījāmies. Gaidījām savas iespējas, un visas četras maiņas paveica labu darbu, lai tās realizētu,» pēc spēles izteicās Ovečkins.

Savukārt Kuzņecovs atzīmēja, ka nespēj izskaidrot, kādēļ viesos aizvada labākas spēles nekā savā laukumā. «Nezinu, kādēļ tā ir. Pēdējos gados esmu sapņojis, ka visas spēles varētu aizvadīt viesos,» ironizēja Kuzņecovs. «Žēl, ka tik bieži neizdodas būt rezultatīvam savu skatītāju priekšā, bet kopumā man patīk spēlēt izbraukumos.»

Nākamo spēli abas komandas aizvadīs otrdien Vašingtonā.

Savukārt Rietumu konferences finālā Vinipegas «Jets» sērijā ir vadībā ar 1-0 pret NHL debitanti Vegasas «Golden Knights».

Šīs sērijas otrā spēle pirmdien notiks Vinipegā, bet pēc tam komandas dosies uz Lasvegasu.

«Golden Knights» komandai šī ir pirmā sezona pasaules spēcīgākajā hokeja līgā, tai aizvadot lielisku debijas gadu.

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsbrugas «Penguins» ar 4-2 uzvarēja Nešvilas «Predators» komandu, pitsburgiešiem pie kausa tiekot otro gadu pēc kārtas. Abas pērnā gada finālistes šogad apstājās konferences pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu