Māmiņas ar kuplāko atvašu skaitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 13. maijā, visā pasaulē tiek svinēta Mātes diena. Par godu šai skaistajai un īpašajai dienai esam apkopojuši tās pašmāju sabiedrībā zināmās un pasaulslavenās sievietes, kuras var lepoties ar vismaz četrām atvasēm. Jā, arī Latvijā šādu supermammu ir daudz!

 
Madonna
Madonna Foto: ap/scanpix

Madonna

Amerikāņu dziedātāja Madonna ir ne tikai atzīta par popmūzikas karalieni, bet arī rūpējas par sešiem bērniem, no kuriem četri ir adoptēti.

 
Foto: instagram/armandssimsons

Iveta Simsone

TV raidījuma «Superbingo» vadītāja un hokeja kluba Rīgas «Dinamo» tehniskā direktora Armanda Simsona sieva Iveta ir iznēsājusi abu četras meitas - Patrīciju Paulu, Eimiju Polu, Heidiju Petru un Odriju Pērli.

Sudraba slidas ⛸????

A post shared by Armands Simsons (@armandssimsons) on

 
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Andželīna Džolija

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija (Angelina Jolie) ir māmiņa sešiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptēti.

 
Una Gavare
Una Gavare Foto: LETA

Una Gavare

Kādreizējā modele Una Gavare var lepoties ar patiešām kuplu atvašu pulciņu - viņa ir māmiņa septiņām atvasēm.

 
Krisa Dženere
Krisa Dženere Foto: REUTERS/Scanpix

Krisa Dženere

Slaveno Kardašjanu un Dženeru māte Krisa Dženere (Kris Jenner) ir laidusi pasaulē sešus bērnus - Kortniju (Kourtney), Kimu (Kim), Hloju (Khloe), Robu (Rob), Kendalu (Kendall) un Kailiju (Kylie). Viņa ir ne tikai mamma, bet arī menedžere saviem bērniem.

 
Foto: instagram/intarsbusulis

Inga Staško-Busule

Mūziķa Intara Busuļa sieva Inga Staško-Busule ir mamma abu četrām kopīgajām atvasēm - Lenijam, Emīlijai, Amelijai un, kā zina teikt pārim pietuvinātas personas, jaunāko atvasi viņi nosaukuši par Jāni.

 
Mia Ferova
Mia Ferova Foto: Sipa/Scanpix

Mia Ferova

Aktrise Mia Ferova (Mia Ferrow) ir māte 14 bērniem - seši no tiem nākuši pasaulē laikā, kad aktrise bija precējusies ar pianistu Andrē Previnu (André Previn), trīs no attiecībām ar režisoru Vudiju Alenu (Woody Allen), bet vēl piecas atvases viņa adoptējusi viena.

 
Evita Zālīte
Evita Zālīte Foto: LETA

Evita Zālīte

Operdziedātāja Evita Zālīte ir māmiņa četriem adoptētiem bērniem.

 
Mārtiņš un Santa Pīlēni
Mārtiņš un Santa Pīlēni Foto: LETA

Santa Pīlēna

Stiliste un bērnu modes blogere Santa Pīlēna drīzumā kļūs par māmiņu ceturtajam bērniņam. No iepriekšējās laulības ar Māri Mihelsonu Santai ir meita Maija un dēls Andrejs, bet no pašreizējās laulības ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu viņai ir meita Frīda.

#buonanotte ????

A post shared by Santa Pilena (@kidsgazette) on

Uz augšu