Incidents «Eirovīzijā» - Lielbritānijas priekšnesuma laikā uz skatuves izskrien vīrietis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sestdien, 12. maijā, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā risinās «Eirovīzijas» fināls, kurā bez pārsteigumiem neiztikt - Lielbritānijas pārstāves SuRie uzstāšanās laikā uz skatuves pēkšņi izskrēja vīrietis, kurš pārsteidza ne vien pašu dziedātāju, bet arī skatītājus.

Uzstāšanās laikā uz skatuves pēkšņi parādījās vīrietis, kurš izrāva dziedātājai mikrofonu no rokām un izkliedza frāzes par «britu medijiem, nacistiem un brīvību», ziņo vairāki ārvalstu ziņu portāli, kā arī sociālo tīklu lietotāji.

Kā no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle, incidenta autoram ir fanu akreditācija, tāpēc viņš drīkstēja atrasties sektorā, kas ir pie skatuves. Ogle zina teikt, ka starp sektoru un skatuves bortu ir šķirba, kurā apsardze neatrodas.

Tāpat TVNET korespondents ziņo, ka Lielbritānijas pārstāvei piedāvāts vēlreiz uzstāties, tomēr viņa atteikusies.

Arī pati dziedātāja, lai arī uz mirkli samulsa un teju 20 sekundes bija bez mikrofona, ar skatītāju atbalstu turpināja priekšnesumu godam.

Incidentu pamanīja arī «Eirovīzijas» fani no Latvijas, kuri dalījušies savās pārdomās sociālajā vietnē «Twitter».



Seko līdzi teksta tiešraidei!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu