Eksperti analizē Lauras Rizoto startu Eirovīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Plkst. 12 Facebook tiešraidē diskusijā par Latvijas startu šā gada Eirovīzijas konkursā viedokļiem apmainīsies vairāki eksperti, to vidū «Supernovas 2018» žūrijas vadītājs Rūdolfs Budze, Music Export Latvia vadītāja Agnese Cimuška, menedžeris Aldis Hofmanis, kurš piedalījās grupas «Prāta vētra» Eirovīzijas panākumā, u.c. Pieslēdzies!

Sarunā ar TVNET DJ Rudd (Rūdolfs Budze) atzina, ka tieši izpildījuma ziņā pusfināla uzstāšanās nebija vislabākā. «Man šķiet, ka nebija labākā uzstāšanās tieši izpildījuma ziņā, piemēram, ja salīdzina ar Supernovas tiešraidēm. Daži cilvēki, kuri bija redzējuši ģenerālmēģinājumu dienu iepriekš, jau bija izteikuši bažas, ka pieklibo sniegums. Varbūt vienkārši bija sakrājies nogurums intensīvā promo darba dēļ laika posmā līdz pusfinālam,» domā dīdžejs.

Pieslēdzies diskusijai. Tajā piedalīsies arī LaIPA Biedrība izpilddirektore Liena Grīna, producents Kaspars Ansons, mūzikas apskatnieks un žurnālists Kaspars Zaviļeiskis, Radio «Pieci» ētera personība un Eirovīzijas dziesmu konkursa komentētājs Toms Grēviņš un «Supernova» producente Ilze Jansone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu