Ogrē turpinās 1943. gadā dzimušā vīrieša meklēšana

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: https://www.facebook.com/raitis.steinbergs

Ogrē no mājām izgājis un bez vēsts pazudis 1943. gadā dzimušais Mārtiņš Dombrovskis, portālā «Facebook» vēsta piederīgie, aicinot iedzīvotājus sniegt jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt vīrieša meklēšanā.

Papildināta visa ziņa

Vīrietis ir kalsns, ar īsi apgrieztiem un sirmiem matiem. Augums 170 centimetri. Bez vēsts pazudušais bija ģērbies gaiši brūnas krāsas vasaras jakā, galvā kepka, tumšas sporta bikses ar vienu svītru sānos.

Sirmgalvis izgājis no mājām Ogrē, Turkalnes ielā. Īpašas pazīmes: neveikla, nestabila gaita, atmiņas un runas traucējumi.

Pazudušā vīrieša tuviniekiem ir skaidri zināms, ka 8.maijā ap 11.00 viņš ir redzēts ejam uz Mežezeru gar Ogres tehnikumu, to fiksējušas videokameras. Tāpat ir nepārbaudīta informācija, ka vīrietis redzēts tās pašas dienas vakarā pie veikala «Elvi» Mālkalnes prospektā īsi pirms veikala slēgšanas.

Tuvinieki aicina iestādes, kuru videonovērošanas kameras ir vērstas uz ielu, pārskatīt ierakstus, lai, iespējams, varētu fiksēt Dombrovska pārvietošanos.

Par jebkādu informāciju, kas varētu palīdzēt atrast pazudušo, zvanīt - 29287296, 26586278 vai 20204381.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu