Jauns vārds mūzikā: «Quartet of Five»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jaunā Rīgas muzikālā apvienība «Quartet of Five», kas savu darbību sākusi tikai 2016. gadā, laiž klajā savu debijas albumu «Intiliģence» un publicē videoklipu dziesmai «Aizver logus». Grupas mūzikā jūtama indie, blūzroka ietekme.

Līdz šim grupa ir sniegusi vairākus koncertus un uzstājusies pasākumos Rīgā un arī citviet Latvijā.

Debijas albuma ieraksts veikts 2017. gada nogalē «Hodila Records» studijā, kur to miksējis un māsterējis Ģirts Laumanis. «Intiliģence» stāsta par grupas dalībnieku skatu uz problēmām mūsdienu pasaulē un to, kā cilvēki gūst prieku no citu nelaimēm. Pašironiskais skats uz dzīvi ir palīdzējis radīt mūziku, kurā sev tuvas tēmas var atrast visu paaudžu pārstāvji.

Dziesma «Aizver logus», kurai grupa veidojusi savu pirmo videoklipu, stāsta par bailēm un sevis analizēšanu negatīvā veidā. Klipa filmēšana notikusi Latvijas Leļļu teātrī, un veidošanā piedalījušies Latvijas Kultūras akadēmijas studenti.

Grupa aicina uz albuma prezentācijas koncertiem Rīgā 19. maijā krogā «Aptieka», 14. jūnijā bārā «Republika» un Jelgavā 29. jūnijā «Melno cepurīšu balerijā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu