Losandželosā nozagts 325 tūkstošus dolāru vērts «Dzelzs vīra» tērps

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No rekvizītu noliktavas Losandželosā ir nozagts zeltaini sarkanais kostīms, kuru 2008.gada filmā «Dzelzs vīrs» («Iron Man«) valkāja Holivudas aktieris Roberts Daunijs jaunākais filmas galvenā varoņa Tonija Stārka lomā, trešdien paziņoja Losandželosas policija.

Losandželosas ziemeļu rajonā Pakoimā esošās noliktavas īpašnieki uzskata, ka supervaroņa kostīms 325 000 ASV dolāru (274 000 eiro) vērtībā pazudis no tās laikā starp februāri un 25.aprīli.

Zādzība tika konstatēta otrdien. Policija ir piešķīrusi neparastajai zādzībai augstu prioritāti, bet šajā lietā vēl nav nekādu pavedienu, sacīja Losandželosas policijas pārstāvis.

Filma «Dzelzs vīrs», kurā multimiljonārs Tonijs Stārks kļūst par tehnoloģijām apveltītu supervaroni — dzelzs vīru, bija pirmā filma supervaroņu filmu projektā «Marvel Cinematic Universe».

Šā projekta ietvaros ir tapušas 19 filmas, no kurām jaunākā – «Atriebēji: Bezgalības karš» («Avengers: Infinity War») – tiek demonstrēta kopš šā gada 23.aprīļa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu