«Eirovīzijas» otrā pusfināla dalībnieki stājušies žūrijas priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting

Trešdien, 9. maijā, «Eirovīzijas» otrā pusfināla dalībnieki kāpa uz skatuves, lai nodotu savu priekšnesumu žūrijas vērtējumam.

Kā zināms, profesionālās žūrijas balsojums veidos 50% no otrā pusfināla rezultātiem. Otrus 50% veidos 18 otrā pusfināla dalībvalstu skatītāju balsojums, kā arī skatītāju balsojums no Francijas, Vācijas un Itālijas jeb trīs «lielā piecnieka» valstis.

Otrajā pusfinālā par iekļūšanu finālā Latvija spēkosies ar Norvēģiju, Rumāniju, Serbiju, Sanmarīno, Dāniju, Krieviju, Moldovu, Nīderlandi, Austrāliju, Gruziju, Poliju, Maltu, Ungāriju, Zviedriju, Melnkalni, Slovēniju un Ukrainu.

Kā no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle, vakar lielākas publikas ovācijas izpelnījās Dānijas pārstāvis, kas pārtapis par vikingu, jeb mūziķis Rasmussens, Nīderlandes kantri dziesminieka Vaielona (Waylon) izpildījums un Sanmarīno robots, turot rokās plakātu ar uzrakstu «Size no matter».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu