Sīrijas režīma militāristi notriekuši divas Izraēlas raķetes pie Damaskas

LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Sīrijas armija otrdienas vakarā notrieca divas Izraēlas raķetes, kas bija izšautas uz rajonu pie Damaskas, ziņoja Sīrijas režīma propagandas rīks SANA.

«Pretgaisa aizsardzība pārtvēra divas Izraēlas raķetes, kas bija izšautas uz Kisvehas rajonu, un tās iznīcināja,» ziņoja SANA.

Izraēlas raķešu triecienā Kisvehas rajonā tika nogalināti vismaz deviņi Sīrijas valdību atbalstošo spēku kaujinieki – Irānas Revolucionārās gvardes locekļi un citi Irānas atbalstīti karotāji, paziņoja Londonā bāzētā nevalstiskā organizācija «Syrian Observatory for Human Rights» («Sīrijas Cilvēktiesību observatorija», SOHR).

Raķešu trieciens bija «vērsts pret ieroču noliktavām, kas pieder [Irānas] Revolucionārajai gvardei,» paziņoja SOHR direktors Rami Abdelrahmans.

Raķetes tika notriektas apmēram stundu pēc ASV prezidenta Donalda Trampa paziņojuma par ASV izstāšanos no 2015.gadā Irānas kodollīguma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu