TVNET no Portugāles: Robots, kas «nozaga» Eirovīziju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Ogle

Eirovīzijas dalībnieki sev mēģina pievērst uzmanību ar neparastām kustībām, seksīgiem tērpiem un neparastiem vizuālajiem efektiem. Izrādās, ka efekts reizēm ir spožāks par pašu dalībnieku, un tā šogad notika ar šarmantajām dāmām no Sanmarīno, no Portugāles ziņo TVNET korespondents Jānis Ogle.

Reti kurš atceras abu šarmanto izpildītāju vārdus, taču visi sajūsmā gaida viņu šovu, lai pavērotu mākslīgo intelektu jeb robotus, kas uzvedas kā maza auguma bērniņi.

Sanmarīno šogad uz lielās Eirovīzijas skatuves pārstāv dziedātājas Džesika un Dženifera Brenga. Un jāsaka, ka Džesika ar savu seksīgo sarkano skatuves tērpu krietni pārspēj mūsu pārstāvi Lauru Rizoto.

Tomēr tikai retais pievērš uzmanību abām dāmām vai dziesmai. Šā priekšnesuma galvenie varoņi ir roboti. Viena šāda robota cena ir 7000 eiro. Tie dejo, rāda plakātus, sniedz roku un reaģē uz emocijām. Mākslīgā intelekta brīnums ir «nozadzis» Eirovīziju! Brīdī, kad pasākuma norises vietā ir redzams kāds no četriem robotiem, fotogrāfi un žurnālisti aizmirst par visu apkārt notiekošo un priecājas kā mazi bērni par savdabīgu rotaļlietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu