«Eirovīzijas» pirmā pusfināla dalībnieki stājušies žūrijas priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andres Putting

Otrdien, 8. maijā, Portugāles galvaspilsētā Lisabonā risināsies dziesmu konkursa «Eirovīzija» pirmais pusfināls, kurā piedalīsies arī Latvijas kaimiņvalstu pārstāvji no Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas.

Uz skatuves kāps pārstāvji no 19 valstīm - Azerbaidžānas, Islandes, Albānijas, Beļģijas, Čehijas, Lietuvas, Izraēlas, Baltkrievijas, Igaunijas, Bulgārijas, Maķedonijas, Horvātijas, Austrijas, Grieķijas, Somijas, Armēnijas, Šveices, Īrijas un Kipras.

Tikai 10 dalībnieki kvalificēsies finālam.

Pirmdien, 7. maijā, visi pirmā pusfināla dalībnieki kāpa uz skatuves, lai nodotu savu priekšnesumu žūrijas vērtējumam. Kā no Portugāles informē TVNET korespondents Jānis Ogle, visticamāk, vieta finālā būs igaunietei Elīnai Nečajevai un baltkrievam Ņikitam Aļeksejevam, savukārt Izraēlas dalībniece Netta, kura jau neoficiāli pasludināta par konkursa uzvarētāju, priekšnesumā vokāli pieļāva visvairāk kļūdu.

Aplūko pirmos foto no dalībnieku uzstāšanās žūrijas priekšā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu