Baltā galdauta svētkus svin ne tikai uz sauszemes

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā Baltā galdauta svētki tika svinēti ne tikai mājās, restorānos un publiskos pasākumos, bet arī Daugavā uz «Tallink» kuģa «Isabelle».

Pēc svinīgā mielasta Sejas.lv tika piedāvāta arī iespēja ielūkoties tur, kur pasažieriem ieeja liegta – uz kuģa tiltiņa.

Kā ziņots, jau trešo gadu Kultūras ministrijas Latvijas valsts simtgades birojs ikvienu Latvijas iedzīvotāju 4. maijā aicina pacelt valsts karogu un veidot savus Baltā galdauta svētkus par godu Latvijas valsts neatkarības atjaunošanai. Lai iedvesmotu citus un saglabātu skaistas vēstures liecības par 4. maija svētkiem, ikviens svētku svinētājs aicināts dalīties ar foto un video stāstiem sociālajos tīklos, izmantojot tēmturus #LV100 un #brīvība. Svētku mērķis ir stiprināt tradīciju, apzināti svinot savas valsts esību un godinot tos, kuri palīdzējuši to radīt un nosargāt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu