Linda Mūrniece: Manas ģimenes lauku mājās allaž ir izkārts karogs

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gints Ivuškāns

Viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja, bijusī iekšlietu ministre Linda Mūrniece (48) žurnālam «Vakara Ziņas» atklāja, ka arī šogad 4. maiju pavadīs patriotiskās noskaņās.

«Tā kā manas lauku mājas ir Vecpiebalgā, šogad plānoju 4. maijā braukt uz Kārļa Skalbes muzeju, kur par godu Latvijas simtgadei būs īpašs pasākums, kas veltīts šai dienai. Būs koru koncerts un simboliskais baltais galdauts. [..] Manas ģimenes lauku mājās allaž ir izkārts karogs, lai to var redzēt ne tikai svētkos, bet arī ikdienā,» izdevumam pastāstīja Mūrniece, piebilstot, ka šajā dienā māja tiek izrotāta arī ar sarkaniem ziediem, sarkanbaltsarkanām svecēm un lentītēm.

Kā ziņojis žurnāls «Privātā Dzīve», Linda Mūrniece un ārsts, politiķis Hosams Abu Meri pēc šķiršanās pērnā gada vasaras sākumā nolēmuši nedalīt lauku mājas «Salēni», bet gan atstāt to kā abiem piederošu īpašumu, kurā atpūsties gan kopā, gan atsevišķi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu