Tabloīds: Meganas Mārklas pusbrālis aicina princi Hariju atcelt kāzas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters, MEGA/Scanpix

Amerikāņu tabloīds «In Touch» šonedēļ publiskojis topošās Britu karaliskās ģimenes locekles Meganas Mārklas pusbrāļa Tomasa Mārkla juniora ar roku rakstītu vēstuli, kas adresēta princim Harijam. Vēstulē teikts, ka «vēl nav par vēlu» atcelt kāzas.

«Tuvojoties kāzām, kļūst ļoti skaidrs, ka šī ir lielākā kļūda karalisko kāzu vēsturē,» brīdina Tomass. «Megana Mārkla acīm redzami nav piemērota tev.» Viņš turpina, ka Megana ir «sekla un iedomīga sieviete, kas padarīs tevi un visu karalisko ģimeni par muļķiem.»

«Lieki piebilst, ka uz kāzām viņa neuzaicina savu ģimeni, bet gan pilnīgus svešiniekus. Kurš tā vispār dara?» vēstulē vaicā Mārklas pusbrālis. «Tev un karaliskajai ģimenei ir jāpieliek punkts šīm mākslīgajām «pasaku» kāzām, pirms ir par vēlu,» tā Tomass.

Mārklas pusbrālis vēstuli noslēdz ar vārdiem: «Tu varētu domāt, ka karaliskās kāzas satuvinās šķirtu ģimeni, bet laikam mēs visi esam attāli Megas ģimenes locekļi.»

Meganas Mārklas (35) vecāki ir kinooperators Tomass Mārkls un grima māksliniece Doria Radlena. Mārklas tēvam no iepriekšējām attiecībām ir divi bērni - Samanta Grānta (53) un publiskotās vēstules autors Tomass Mārkls juniors (51).

Kā zināms, prinča Harija un Meganas Mārklas kāzas notiks šā gada 19. maijā Svētā Džordža kapelā Vindzoras pilī. Pāris par saderināšanos paziņoja pērnā gada novembrī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu