«Lauma Fabrics» peļņa pērn samazinājusies līdz € 2,3 miljoniem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Tekstilmateriālu ražotājas SIA «Lauma Fabrics» apgrozījums pērn bija 32,513 miljoni eiro un tas ir par 0,5% vairāk nekā 2016.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pērn bija 2,291 miljons eiro un tā ir par 11,4% mazāka nekā 2016.gadā, liecina «Firmas.lv» informācija.

Galvenie «Lauma Fabrics» noieta tirgi 2017.gadā bija Baltkrievija, Baltijas valstis, Ukraina, Polija, Krievija un Francija.

Pērn «Lauma Fabrics» turpināja ieguldīt ražošanas bāzes attīstībā - jaunās iekārtās un tehnoloģijās investēti 370 896 eiro.

Šogad «Lauma Fabrics» turpinās koncentrēties uz investīciju iespējām esošajos un jaunajos eksporta tirgos ar spēcīgu izaugsmes potenciālu un augošu pārdošanu. «Lauma Fabrics» strādā 446 darbinieki.

2016.gadā «Lauma Fabrics» strādāja ar 32,349 miljonu eiro apgrozījumu un guva 2,585 miljonu eiro peļņu.

«Lauma Fabrics» ietilpst apakšveļas ražošanas uzņēmumu grupā AS «European Lingerie Group» (ELG), kuras galvenā mītne atrodas Latvijā. Tai ir ražotnes Latvijā, Ungārijā un Vācijā. ELG, izmantojot zīmolu «Lauma Fabrics», ražo mežģīnes un tekstilmateriālus lielākajiem apakšveļas ražotājiem, bet ar zīmolu «Lauma Medical» tiek ražoti medicīniski tekstilizstrādājumi. Tāpat uzņēmumu grupa izstrādā, ražo un izplata apakšveļu ar zīmoliem «Conturelle» un «Felina».

ELG ir vairāk nekā 5000 tirdzniecības vietu 46 valstīs visā pasaulē. Grupas kopējais apgrozījums 2017.gadā bija 73 miljoni eiro. Kā liecina informācija «Firmas.lv», ELG dibināta 2017.gadā, un tās pamatkapitāls ir 39,97 miljoni eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu