Pavasaris Ogrē sākas ar 5. tvīda braucienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienā, Ogres pilsētā notiks jau piektais tvīda brauciens. Pulcēšanās braucienam un reģistrācija sāksies no plkst. 13.00 Ogres centrā pie «M. Pūre» beķerejas un restorāna Ogrē, Brīvības ielā 21.

Speciālā teltī tvīda brauciena dalībnieces varēs uzspodrināt košākas un sārtākas lūpas, pie stila konsultantes pielabot dažus tērpa akcentus, turpat arī būs fotostūrītis, lai skaistums, āra vējos nezudis, tiktu iemūžināts fotogrāfijās (visi šie pakalpojumi būs bez maksas). Savukārt paši mazākie dalībnieki varēs novērtēt savas velo prasmes, izmēģinot līdzsvara braucamrīkus.

Visu šo gatavošanās atmosfēru ar uzmundrinājuma pilnām muzikālām skaņām bagātinās grupa Jēkaba Nīmaņa vadībā.

Plkst. 14.00 – kopīgi saskandinot velo zvaniņus, sāksies brauciens Ogrē. Maršruta garums – apmēram 5 kilometri.

Visas dienas garumā Ogres Vēstures un mākslas muzejā būs iespēja apskatīt izstādi «Ogre un ogrēnieši 90. gados», bet plkst. 17.00 noskatīties bez maksas dokumentālo filmu «Mērijas ceļojums».

Braucienu organizē «M.Pūre» beķerejas un restorāna (SIA «Kūku darbnīca») īpašniece Iveta Zāģere un Māris Bulats, sadarbībā ar Ogres novada kultūras centru un Ogres novada pašvaldību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu