«Granāta» pret smakām salonā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vienreizējās lietošanas aerosols molekulārā līmenī neitralizē smakas automašīnas salonā.

Pavasaris, kad laika apstākļi nereti mēdz būt mitri un silti (katrā ziņā siltāki nekā aizvadītajā ziemā), ir laiks, kad ceļu brīvībā lauž dažādi nepatīkami aromāti, kas aukstā laikā nebija jūtami.

Pirmais un galvenais ierocis cīņā pret tiem ir pamatīga salona tīrīšana, taču var gadīties, ka pēc pirmajām patīkama svaiguma dienām smaka neuzkrītoši atgriežas. Tas nozīmē, ka cigarešu dūmu, pelējuma, dzīvnieku vai kāda cita smaka pamatīgi «ieēdusies» salona apšuvumā, un ar to nepieciešams cīnīties vārda tiešā nozīmē molekulārā līmenī.

Šim nolūkam radīti vienreizējie jeb t.s. «granātas» tipa Whole Car Blast atsvaidzinošie aerosoli. Savu nosaukumu tie iemantojuši īpatnējā pielietojuma dēļ – aerosola vāciņš tiek atrauts vaļā un viss iepakojums gluži kā dūmu granāta iesviesta automašīnas salonā, noslēdzot logus un durvis.

Kad viss aerosola saturs izplūdis salonā, tam ļauj iedarboties piecpadsmit minūtes, bet pēc tam salonu kārtīgi izvēdina. Pirms baloniņa palaišanas ieteicams ieslēgt automašīnas ventilācijas sistēmu uz maksimumu, - tā aktīvā viela sasniegs grūti pieejamās vietas.

Turtle Wax jaunākajā ODOR-X aerosol sērijā tagad pieejamas divu aromātu «granātas» – Kinetic un Carribean. Nopietns ieteikums no ražotāja – noteikti lietot šī tipa atsvaidzinātājus, kad auto atrodas ārā, nevis, piemēram, garāžā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu