Rīdziniekiem arī šogad būs iespēja bez maksas piedalīties vingrošanas nodarbības svaigā gaisā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar «Dabas sporta zāli» arī šogad turpinās nodrošināt iespēju rīdziniekiem piedalīties bezmaksas vingrošanas nodarbības svaigā gaisā, informēja departamenta pārstāve Aina Žubeviča.

Nodarbības būs pieejamas dažāda vecuma Rīgas iedzīvotājiem un nodrošinās viņu fiziskās veselības uzlabošanos, tāpēc tās aicināts apmeklēt ikviens, kas vēlas pavadīt siltos vakarus, vingrojot profesionālu treneru uzraudzībā.

Nodarbības notiks vairākās Rīgas apkaimēs - centrā, Mežaparkā, Ķengaragā, Ziepniekkalnā, Teikā, Vecmīlgrāvī, Mežciemā, Lucavsalā, Iļģuciemā, Torņakalnā, Ķīpsalā un Juglā. Katrā apkaimē nodarbības notiks vismaz reizi nedēļā, tāpēc tie, kas vēlas vingrot, varēs to darīt regulāri.

Aktīvisti varēs piedalīties tādās nodarbībās kā «Power&Endurance», kas ir daudzpusīga vingrošana āra apstākļos ar dažādu intensitāti pie brīvdabas trenažieriem vai vingrošanas stieņiem. «Speed&Mobility» būs treniņš, kura laikā tiks vispusīgi izmantota visa ķermeņa muskulatūra, spēka vingrinājumiem mijoties ar kardio slodzi. «Functional workout» būs funkcionālais treniņš, kas sagatavo ķermeni ikdienas kustībām, jo trenējoties tiek nodarbināts viss ķermenis, ieskaitot dziļā muskulatūra. Tāpat vadītas tiks arī cita veida un intensitātes nodarbības.

Vasaras sezonas atklāšanas treniņš notiks 5.maijā. Dalībnieku tikšanās būs plkst.11 pie Brīvdabas pieminekļa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu