Brikmanis par «Izklausies redzēts»: Mums bija aizdomas, ka varētu uzvarēt Atis Ieviņš

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Multimākslinieks Nauris Brikmanis 29. aprīlī kļuva par šova «Izklausies redzēts» ceturtās sezonas uzvarētāju. Pēc uzvaras lauru plūkšanas sarunā ar portālu TVNET viņš atklāja, ka vēl aizvien nespēj noticēt notikušajam.

Kā jūties pēc uzvaras?

Es esmu nesapratnē un nespēju to aptvert. Esmu tiešām priecīgs. Liels paldies visiem, kas atbalstīja. Paldies ģimenei, paldies producentiem, komandai. Paldies varētu teikt ilgi un dikti daudziem. Tas ir vairāku cilvēku nopelns, arī grima mākslinieces Baibiņas. Tas tiešām nāca kā pārsteigums.

Tad sanāk, ka tu nemaz nenojauti, ka būsi «Izklausies redzēts» uzvarētājs?

Mums bija aizdomas, ka varētu uzvarēt Atis Ieviņš. Protams, ka es arī gribēju uzvarēt un domāju par to – tas ir tikai dabīgi. Un, re, kā piepildījās! Daudz runāju ar sevi un kosmosu - un viss izdevās!

Vai tev ir izdevies kārtīgi nosvinēt?

Nē. [smejas] Es sāku un... tas nogurums bija ļoti liels. Dzīve gara, jāsvin ne tikai vienu dienu, bet visu dzīvi.

Runājot par šovā pieredzēto – kuras bija tavas mīļākās pārvērtības?

Man liekas, ka viskrasākās pārvērtības tīri vizuāli bija ar Nikolu Šerzingeri. Man tika izmainīta visa sejas struktūra, pats arī biju saņēmies un sāku diētu uz to posmu, lai ātri nomestu liekos kilogramus. Un, protams, Sergejs Jēgers! Tad, kad uzlika silikona vaigus, kaklu un pieri, tikai manas acis un augšlūpa palika ārā.

Redzēju, ka esi nolēmis dalīties ar savu piecus tūkstošus lielo laimestu.

Balvu mēs dalīsim pilnīgi uz visiem dalībniekiem, lai katrs var daļu ziedot savam mērķim. Es pats biju nolēmis ziedot Bērnu klīniskajai universitātes slimnīcai, jo pavadīju tur daudz laika bērnībā.

Ja tev būtu iespēja, vai tu piekristu atkal kļūt par dalībnieku TV šovā?

Varbūt uz sitienu nē. Bet… jā! Šis bija fantastiski, skaisti, interesanti. Tas bija vājprāts, ietērpties tik dažādos tēlos un pārvērsties par citiem cilvēkiem. Tāda veida raidījumos es varētu piekrist piedalīties nākotnē.

Bet par tuvāko nākotni varu pačukstēt, ka tūlīt, tūlīt tiks prezentēta jauna grupa «Tētis» un šīs nedēļas laikā nāks klajā singls «Klusums».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu