«Weekend Baltic» papildina KSHMR, Gorgon City, Inna u.c.

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

Jau iepriekš izziņotajām «Weekend Baltic» festivāla zvaigznēm pievienojas KSHMR, kuru singls «Secrets» (sadarbībā ar Tiesto) ir licis deju grīdām rībēt visā pasaulē, «Gorgon City», kuru dziesma «Ready For Your Love» ir iekarojusi neskaitāmas sirdis, Inna, kā arī Frank Walker, Getter, Kermo Hert, Gorgon City, Marek Talivere, Erkki Sarapuu, Stacey James, Coverxbyte, Wateva, Sander Valge un Siim Taba, informē festivāla rīkotāji.

Tikai šonedēļ vēl ir pieejamas biļetes par zemāku cenu, jau no 7. maija visu biļešu cenas kāps. Vairāk informācija ir pieejama www.weekendbaltic.com un Weekend Baltic sociālajos tīklos.

www.weekendbaltic.com

Grandiozākais deju mūzikas festivāls Baltijā – «Weekend Baltic» jau ceturto gadu pēc kārtas saviem apmeklētājiem piedāvā neaizmirstamu festivāla programmu uz četrām skatuvēm, kā arī daudzas citas atrakcijas festivāla teritorijā un telšu pilsētiņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu