Divi bērni vakar guvuši traumas, krītot no kokiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Aizvadītajā diennaktī traumas guvuši divi bērni, kuri krituši no kokiem, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kurzemes reģionā no koka kritusi kāda 16 gadus veca meitene. Kritiens noticis no aptuveni divu metru augstuma pēc tam, kad lūzis zars, uz kura viņa atradās. Meitene ar muguras un krūškurvja traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgas reģionā kokā uzrāpies un no vairāku metru augstuma kritis kāds sešus gadus vecs zēns. Viņš guva kājas traumu, un mediķi viņu nogādāja slimnīcā.

Tikmēr kādai 11 gadus vecai meitenei Kurzemes reģionā, spēlējoties dārzā, plaukstā iekodis suns, kā rezultātā ar kostu brūci plaukstā viņa tika nogādāta slimnīcā.

Latgales reģionā 45 gadus vecs vīrietis, strādājot ar bitēm, vairākas reizes ticis sadzelts, kā rezultātā ar alerģisku reakciju vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēmuši 1135 izsaukumus, no kuriem 213 saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu