GROHE Smart Control pieslēdzies jaunai pieredzei dušā!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

GROHE Smart Control paceļ pieredzi dušā jaunā līmenī. Iedomājies, kā pats pārvaldi visus dušas procesus, kā DJ vannas istabā!

Tu vari izvēlēties, gan režīmu, gan vēlamo ūdens temperatūru gan kādu ūdens sprauslu režīmu. Vai esat gatavi pilnīgi jaunai dušas pieredzei?

Sākumā piespied pogu, lai izvēlētos vēlamo dušas sprauslu un izbaudi to. Izvēlies atsvaidzinošo GROHE PureRain vai Rain O2 sparuslas, jaunās TrioMassage sprauslas, kas veiks masāžu Jūsu galvai un pleciem, vai izmanto Power & Soul rokas dušu. Varbūt Jūs dotu priekšroku divām sprauslām vienlaicīgi? Nekādu problēmu, piespied abas pogas!

GROHE Smart Control ir inovatīva dušas vadība, kas ļauj viegli iestatīt ūdens daudzumu un temperatūru. Kā arī ļauj izvēlēties vēlamo dušas sprauslu un pārslēgt no dušas galvas uz rokas dušu. Vienkārši pagriez GROHE ProGrip rokturi, lai palielinātu ūdens daudzumu no Eco līdz maksimālajam ūdens apjomam, vai arī nogriez mazāk. Ja vēlies piespied pogu un apturi ūdens padevi. SmartControl saglabās Jūsu iestatījumus uz nākamo reizi.

Lai arī kādas dušas funkcijas būtu izvēlētas, Jums vienmēr ir iespēja izvēlēties vienu no trīs Smart Control iespējām. Smart Control ārējā dušas sistēma, kam ir vienkārša uzstādīšana un perfekti piemērota ātram uzlabojumam. SmartControl iebūvējamie risinājumi, kas paslēpj visas liekās trubas aiz sienas, un atbrīvo sienu no liekām detaļām. SmartControl daļēji iebūvētā sistēma, kas apvieno divus iepriekšējos risinājumus un paslēpj dušas galvas savienojumu. Tam pievieno apdares izvēli - hromēts vai balts akrila stikls. Ar GROHE Smart Control Jums ir visas iespējas izveidot Jūsu sapņu dušu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu