GROHE Sense ir Jūsu drošības sargs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

GROHE Sense ir Jūsu drošības sargs- ūdens sensors, kas nekad neguļ. Tas reaģē uz ūdens pārmērīgu klātbūtni, nosaka, kur tas nav normas robežās un informē Jūs par to!

GROHE Sense ir Jūsu drošības sargs- ūdens sensors, kas nekad neguļ. Tas reaģē uz ūdens pārmērīgu klātbūtni, nosaka, kur tas nav normas robežās un informē Jūs par to!

Atklāj ūdens noplūdi

Tiek dots tūlītējs brīdinājumus par plūdiem, lai Jūs varētu ātri reaģēt.

Nosaka sasaluma risku

Nosaka, vai istabas temperatūra nokrītas zem 3 ° C - iespējama sala risks - un tūlīt brīdina par to.

Nosaka mitruma stāvokli

Informē Jūs par kaitīgo mitrumu daudzumu, lai Jūs saglabātu savu māju un īpašumu no tā sekām.

Pieejams te:

GROHE SENSIJA GALVENAIS UZDEVUMS ZIŅOT PAR NOPLŪDĒM

Kad ūdens nonāk saskarē ar ierīci, tas izstaro pīkstienu un pulsējošu sarkanu gaismu

IZMANTOJIET JEBKURU

Izmantojot GROHE ONDUS aplikāciju GROHE Sense tūlīt nosūta Jums paziņojumu uz telefonu, ja konstatēta ūdens noplūde, lai Jūs varētu noreģēt un darīt visu iespējamo, lai pārtrauktu ūdens noplūdi.

KAD TU TO VARI REDZĒT TAD IR JAU PAR VĒLU

Mitrums un dažādas ūdens nopūdes rada ideālus apstākļus pelējuma sēnītei. GROHE Sense brīdina, ka laika gaitā pastāv pārāk augsts mitruma līmenis, ļaujot jums rīkoties, pirms pelējuma sāk pieņemties spēkā.

PAR DAUDZ IR SLIKTI UN PAR MAZ ARĪ

Jūsu veselība var arī ciest, ja mitruma līmenis ir pārāk zems: kairinātas deguna sieniņas, niezošas acis un sausa āda, kā rezultātā var rasties paaugstinātssaaukstēšanās risks. GROHE Sense brīdina Jūs, kad mitrums nokrītas zem iepriekš iestatītā mitruma līmeņa.

IZVĒLIES UZRAUDZĪBAS REŽĪMU

Ļoti daudz atgadījumi notiek, kad laikus netiek reaģēts uz temperatūras svārstībām, kas ietekmē ūdens pievades sitēmas. Viss biežāk tas notiek lielākās telpās, kuras bieži netiek pārbaudītas, piemēram, pagrabā, vai brīvdienu mājas, kas lielākoties var palikt tukšas ziemas periodā. GROHE Sense brīdina, kad istabas temperatūra nokrītas zem 3 ° C un dod iespēju reaģēt uz esošo situāciju!

UZSTĀDI GROHE SENSE ARĪ SAVĀS MĀJĀS!

Izmantojot GROHE Sense, Jūs varat atklāt ūdens noplūdi un aizsargāt savu māju no ūdens bojājumiem tikai 10 minūtēs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu