Līgava, kas fotografējusies kāzu kleitā vairāk nekā 42 valstīs, nosvin 10 gadu kāzu jubileju

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Carters News Agency

Līgava, kas mērojusi aptuveni 442 570 kilometrus, lai tiktu iemūžināta savā kāzu kleitā dažādās pasaules vietās, apmeklējot vairāk nekā 40 valstis, nosvinējusi desmito kāzu gadadienu, vēsta «Carters News Agency».

Pēc gredzenu mīšanas Lieldienu salā, Čīlē 2008. gadā, Dženifera un Džeks nolēma «atkārtot» savas kāzas pēc iespējas vairāk vairākās pasaules vietās, radot fotogrāfiju sēriju «Viena kleita. Viena sieviete. Viena pasaule».

Pēdējo desmit gadu laikā mīlnieku pāris pieveicis 442 570 kilometrus un paviesojies vairāk nekā 42 pasaules valstīs,

lai iemūžinātu Dženiferu kāzu kleitā.

Džefs, kas ir profesionāls fotogrāfs un lektors universitātē, iemūžinājis neskaitāmus romantiskus mirkļus eksotiskos galamērķos. Lai saglabātu savu kleitu vienmēr «svaigu». Dženifera pēc katra ceļojuma to nogādā ķīmiskajā tīrītavā.

Pāris, kas nesen nosvinēja desmito kāzu gadadienu, nesen viesojās Lielbritānijā, piestāja pie Milža dambja Ziemeļīrijā, Eilean Donan pils Skotijā un Londonā.

«Desmit gadu laikā šis projekts devis man un Džekam mērķi - tas ir uzlabojis mūsu komunikāciju un spēju «lasīt» vienam otru,»

stāsta Dženifera.

«Džekam padodas mani izstumt no komforta zonas,» stāsta sieva, piebilstot, ka, gadiem ejot, kļuvuši daudz pārdrošāki.

Tomēr šis projekts nav nācis bez saviem pārbaudījumiem. Dženiferai divas reizes konstatēta hipotermija, un viņa ir lauzusi ribas, fotografējot lēkšanu ar izpletni Austrālijā.

Par spīti biezajam fotoalbumam, pāris negrasās piebremzēt un kā nākamo galamērķi jau iecerējuši ziemeļblāzmu kādā pasaules vietā.

Dženifera stāsta, ka sākotnēji viņa ļoti kautrējusies kameras priekšā, kas mēdz pārsteigt cilvēkus.

Savukārt Džeks, lai noķertu īsto kadru, bieži vien uzņem ap 100 fotogrāfiju.

Lai finansētu šo projektu, pāris ceļo, cik lēti vien iespējams.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu