TOP 8: «Izklausies redzēts» finālistu iespaidīgākās pārvērtības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Svētdien, 29. aprīlī, gaidāms šova «Izklausies redzēts» ceturtās sezonas fināls - četri dalībnieki ar lielāko punktu skaitu - Aija Vītoliņa, Nauris Brikmanis, Veronika Plotņikova un Atis Ieviņš - kāps uz skatuves, lai vēl pēdējo reizi iejustos kādā pašmāju vai pasaulē pazīstama mūziķa ādā. Pirms lielā fināla piedāvājam aplūkot šo četru finālistu līdz šim labākos priekšnesumus!

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Aija Vītoliņa kā LP

Dziedātāja Aija Vītoliņa, kura arī ir starp četriem finālistiem, kas cīnīsies par uzvarētāja titulu un 5000 eiro naudas balvu, kas paredzēta kādam labdarības mērķim, šova pirmajā raidījumā pārsteidza ar iejušanos dziedātājas LP (Laura Pergolici) ādā.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Atis Ieviņš kā Sūzena Boila

Pašmāju dziedātājs, grupas «Colt» solists Atis Ieviņš sevi lieliski pierādījis vairākkārt, tomēr vienas no spilgtākajām pārvērtībām bija iejušanās šova «Britains Got Talent» zvaigznes Sūzenas Boilas (Susas Boyle) ādā.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Nauris Brikmanis kā Armands Birkens

Grupas «Dziļi violets» mūziķis un aktieris Nauris Brikmanis, iejūtoties Armanda Birkena ādā un izpildot «Čikāgas piecīšu» dziesmu «Par mūsu mīlestību», līdz asarām saviļņoja gan žūrijas locekļus, gan skatītājus pie TV ekrāniem.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Veronika Plotņikova kā Edīte Piafa

Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra aktrise Veronika Plotņikova, iejūtoties leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas (Édith Piaf) ādā, pierādīja, ka ir cienīga būt starp četriem finālistiem.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Atis Ieviņš kā Juris Kaukulis

Neticama līdzība! Atis Ieviņš pārtapa par Juri Kaukuli no grupas «Dzelzs vilks» un izpelnījās žūrijas un skatītāju mīlestību.

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Aija Vītoliņa kā Lady Gaga

Kā divas ūdenslāses! Aija Vītoliņa piedzīvoja iespaidīgas pārvērtībās un uz vienu vakaru iejutās amerikāņu dziedātājas Lady Gaga ādā, izpildot hitu «Born This Way».

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Nauris Brikmanis kā Elviss Preslijs

Vienas no Naura Brikmaņa spilgtākajām pārvērtībām šovā «Izklausies redzēts» - rokenrola karalis Elviss Preslijs (Elvis Presley)! Brikmanis izpildīja leģendāro balādi «Love Me Tender».

 
Foto: TV3 Publicitātes foto

Veronika Plotņikova kā Šērlija Beisija

Šērlija Beisija (Shirley Bassey) ir pazīstama ar savām kompozīcijām, kas radītas «Bonda» filmām. Aktrisei Veronikai Plotņikovai godam izdevās atdarināt daiļo dziedātāju!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu