Ātruma Cilts video: Timrots ar metinātu un ķīlētu KIA mēģina iziet tehnisko apskati

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma ĀTRUMA CILTS jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā būs svarīgs pavērsiens stāstā par Paula Timrota 1000 eiro vērto auto jeb ĀTRUMA CILTS bitkoinu un studijā viesosies drifteris Kristians Burkovs, kurš tikko atgriezies no starta britu čempionātā.

Turpinās Ātruma Cilts izaicinājums –

Paula Timrota 1000 eiro vērtais KIA ir sametināts, saķīlēts un gatavs CSDD tehniskajai apskatei.

Vai to izdosies iziet ar pirmo reizi un kādas ir skatītāju iespējas iegādāties bijušo režisora Dzintara Dreiberga spēkratu vairāksolīšanā, redzēsim jaunajā epizodē!

Pauls Timrots un Ilmārs Līkums šoreiz uz studiju aicinājuši Drift4you braucēju Kristianu Burkovu, kurš ar panākumiem startējis Anglijas valsts čempionātā. Raidījuma vadītāji izjautās Kristianu par iespaidiem, drifta organizāciju Anglijā un nākotnes plāniem Britu salās un tepat, Baltijas čempionātā.

Savukārt autosporta pētnieks Artūrs Virbulis ir

sagatavojis apskatu par sacensībām, kurās ikviens interesents var piedalīties ar savu standarta auto.

Kā izrādās, iespējas parādīt savu varēšanu ir gan uz asfalta, gan grants seguma – sākot no mini šosejas līdz mini rallija disciplīnām. Kurās no sacensībām jau drīzumā apņēmušies startēt paši Ātruma Cilts vadītāji, noskaidrosim raidījuma noslēgumā.

Skatītāju iecienītais raidījums ZeKurbulis ir pārtapis par Ātruma Cilti, jo stāsti būs ne tikai par motoru sportu, bet arī par piedzīvojumiem, laivām, lidojošiem elementiem – visu, kas sniedz aizrautību un adrenalīnu. Uzturot asumu, Ātruma Cilts dodas arī ārpus studijas, lai mestos īstos piedzīvojumos un ziņos par autosporta jaunumiem Latvijā un pasaulē.

Foto: Publicitātes foto

Ātruma Cilts ir skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, LMT Straumē un internetā. Skatītāji ir aicināties iesaistīties Twitter diskusijās ar tēmturi #ĀtrumaCilts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu