Noskaties: Rolls-Royce met virpuļus tuksnesī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rolls-Royce

Kas to būtu domājis, ka Rolls-Royce kādreiz brauks pa tuksnesi vai rāpsies kalnā pa stāvu, lieliem akmeņiem nosētu ceļu.

Tomēr tieši tā notiek, taču ne ar Rolls-Royce Phantom, Dawn, Ghost vai Wraith, bet gan gaidāmā Cullinan prototipu, veicot pēdējos jaunā modeļa sagatavošanas darbus. To ietvaros Rolls-Royce ir izveidojuši sadarbību ar National Geographic un apceļo pasauli, viesojoties vietās, kur Rolls-Royce līdz šim nebūtu bijis iedomājams.

Tomēr Rolls-Royce arsenālā drīz tiks iekļauts modelis, ko kompānija raksturo kā All-Terrain High-Sided Vehicle jeb «visiem braukšanas apstākļiem piemērotu auto ar augstiem sāniem». Lieki piebilst, ka šādas mašīnas leģendārā britu zīmola klāstā vēl nav bijis.

Rolls-Royce Cullinan ir konstruēts uz tās pašas tehnoloģiskās platformas, kas ir sedana Phantom pamatā. Zem priekšējā pārsega atrodas jau pazīstamais 6,75 litru V12 ar 571 ZS un 900 Nm, ko pilnpiedziņas sistēmai novada astoņu pakāpju automāts.

Foto: Rolls-Royce
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu