Princis Viljams par dēlu: Tagad būs trīskāršas raizes!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/PA Images/ Scanpix

Brīdī, kad Kembridžas hercogiene un hercogs ar dēlu iznāca no Svētās Marijas slimnīcas, lai dotos mājup uz Kensingtonas pili, pāris īsu brīdi sasveicinājās ar sanākušajiem cilvēkiem un parādīja mazuli. Kamēr Keita mīlīgi raudzījās uz savu jaundzimušo, sajūsminātais tēvs princis Viljams atklāja, ka princese Šarlote un princis Džordžs ir bijuši neizsakāmi priecīgi, ieraugot savu mazo brālīti, ziņo dailymail.co.uk.

Viljams pajokoja, ka viņš pasaulei nav licis pārāk ilgi gaidīt, kopš brīža, kad Keitai sākās dzemdību sāpes ap plkst. 8.00 rītā, līdz brīdim, kad bērniņš nāca pasaulē pēc piecām stundām.

Par jaundzimušā vārdu Viljams teica: «To jūs drīz uzzināsiet!» Kā arī pajokoja, ka viņam ar Keitu «tagad būs trīskāršas raizes».

Mazuļa pirmajā oficiālajā iznācienā abi vecāki bija starojoši, tomēr Keita nedaudz satraucās par to, ka bērnam varētu kļūt par aukstu. Tāpēc viņi devās slimnīcas telpās, lai paņemtu mantas un auto sēdeklīti. Iznākot laimīgie vecāki vēlreiz atsveicinājās no sanākušajiem un devās uz mājām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu