Jautrākai bērnībai: idejas, kā ar krāsām bērnistabā radīt priekpilnu vidi

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Bērnu guļamistabas, kā zināms, kalpo ne tikai miegam, bet arī spēlēm, mājas darbu pildīšanai, atpūtai un vēl daudzām citām nodarbēm. Tā kā bērnistabā mazie ģimenes locekļi pavada lielāko daļu sava laika, lai viņi tajā justos laimīgi, telpai ir jābūt mājīgai un dzīvespriecīgi krāsainai. Iedvesmojošo interjera un dizaina ideju portāls Homer.lv piedāvā uzzināt, kā bērnu istabas interjerā gaišas, neitrālas mēbeles apvienot ar krāsainiem dekoriem un akcentiem, izveidojot tajā radošu un priekpilnu vidi.

Foto: City24.lv

Mēbeles baltā krāsā bērnistabas iekārtošanu padara ievērojami vieglāku un ļauj brīvu vaļu fantāzijas lidojumam, izvēloties dekorus, tekstilijas un citus interjera elementus. Turpretī, ja mazo guļamistabai izvēlētas krāsainas mēbeles, saskaņotu interjeru izveidot ir daudz grūtāk.

Foto: City24.lv

Šī brīža tendences ļauj miksēt dažāda veida interjera dizaina elementus. Kā, piemēram, telpu, kurā ir balta gulta vai skapis, var papildināt ar spilgti zilu krēslu vai pufu. Pat ja mēbeles ir dažādos stilos, tās apvienotas izskatīsies labi.

Foto: City24.lv

Balta vai pelēka sienu apdare var būt ļoti nepraktiska (piemēram, ātri smērēties), tāpēc to vietā labāk izvēlēties krāsainas tapetes vai sienu apgleznojumus. Turklāt dzīvespriecīgāka sienu apdare pašu bērnistabu var padarīt radošāku un rotaļīgāku!

Foto: City24.lv

Ja bērnistabas sienas tomēr vēlies krāsot neitrālos toņos, piešķir telpai košumu ar krāsainiem akcentiem. Aizpildi plauktus ar bērnu grāmatām un dažādām mantiņām, ļaujot tām pildīt dekoru funkciju. Krāsaina gultas veļa, koši spilveni, rakstaini paklāji – elementu, kā bērna istabai piešķirt krāsas, nudien netrūkst. Īpaši interesanti un praktiski ir krāsaini dekoratīvie spilveni, ko bērni var izmantot gan gultā, gan likt uz grīdas un izmantot kā sēžamos spēļu laikā.

Foto: City24.lv

Jauni, aktuāli dizaini, izdevīgas cenas un īpaši piedāvājumi Apskati Homer.lv kampaņas piedāvājumus un iedvesmo savu mājokli pavasara pārvērtībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu